torsdag, januar 13, 2011

BILDEVEGG




Jeg er veldig glad i speil og har her satt det sammen med litt kraftige rammer. Hvis jeg kommer over noen fine rammer i Usa kommer jeg til å utvide denne bildeveggen. Jeg reiser i morgen og har det meste klart. Jeg har flere interiørprosjekter på gang hjemme når jeg er tilbake,  gleder meg til det også:0) Den tiden vi går i møte nå er en tid for fornyelse!



tirsdag, januar 11, 2011

SMART TIPS



Alltid når jeg skal ut å reise pakker jeg nøye slik at jeg ikke tar med meg for mye og på den måten får jeg plass til ting jeg har shoppet når jeg skal hjem igjen:0) Å pakke smart tar tid, derfor skal jeg nå lage meg liste som denne over hvor jeg fører inn det som er et must på tur. Så hver gang jeg skal på reise kan jeg ta frem listen  og ha den som et utgangspunkt.


                              Ha en fin tirsdag!!

søndag, januar 09, 2011

KOPP FRA JADE JAGGER



Ukens shoppingtips er denne koppen fra Jade Jagger sin kolleksjon for Indiska. Indiska har nå 50% på salgspris så koppene selges nå for 28,50.-. Jeg har hatt lyst på de lenge og nå kunne jeg slå til med god samvittighet:0)

KASSEN ER INNREDET


Den gamle kassen jeg skrev om for et par innlegg siden har nå fått plass på kjøkkenbenken. Den er ferdig innredet for nå og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. I gamle dager ble den laget for et enkelt formål, å romme verktøy og skruer/spikre. I dag har den blitt en kjær eiendel for meg:0)



I ett av rommene passet det perfekt med te poser og de bidro til farge på kjøkkenbenken. Og nå som de står der og ser så innbydene håper jeg det bidrar til at jeg får drukket mer te fremover.





mandag, januar 03, 2011

MAKRONER


På kjøkkenbenken har jeg to flotte bokser med te fra Laduree i Paris som selger fantastiske makroner. Ved siden av boksene har jeg en vase med tørkede hortensia blomster som jeg tok inn fra hagen før vinteren kom. Stilig å se hvordan fargene på blomstene og boksene glir i hverandre.

På nyttårsaften lagde jeg makroner som gjestene fikk til kaffen. De ble veldig gode så det er noe jeg skal lage ved en senere anledning også.  Jeg fulgte denne oppskriften og jeg brukte en konsentrert konditorfarge som anbefalt.


søndag, januar 02, 2011

ELLE DECOR


Boken SO CHIC glamorous lives, stylish places fra Elle Decor har jeg hatt i noen år og jeg blir aldri lei det jeg ser. Boken er en "guided tour" i hjemmene til trendsettere, designere og andre mennesker som inspirerer oss med sin stil. 





Boken har også mange gode interiør tips som hvordan henge opp bilder, planlegge en fest, leve med antikviteter, re opp en seng på en stilig måte og mye mer.






Noen av tipsene er samle på det du elsker, følg dine instinkt og ha selvtillit.






 




GOD KLEM



GAMMEL KASSE



Denne gamle kassen arvet jeg for noen år siden , men jeg har aldri funnet ut hvor den passer perfekt. Så nå har jeg tatt den frem og det er det på tide å finne en plass til den, for den er utrolig vakker. Den kan jo også henges på veggen og brukes som en liten settekasse.

                                     GOD KLEM

VOGUE LIVING AUSTRALIA




I går fant jeg Vogue living Australia på Narvesen og det måtte selvfølgelig blir med meg hjem, for meg er det er en av verdens beste interiørblader. Blir happy bare av å ha bladet liggende på stuebordet, det er bilder som det under som gjør Australias utgaver så bra. Jeg blir så inspirert!
Den rosa spennen på bladet er barna sin og jeg synes den er så vakker. Den er fra H & M og det selges 2 i pakken.


som julen er over og vi er inne i et nytt år får jeg lyst til å gjøre litt forandringer her hjemme, noe av det første som skal  gjøres er å male flisene på gulvet i gangen. Vi vil ikke bruke penger på nye fliser der nå så da får vi teste det ut med maling.


GOD KLEM