fredag, februar 11, 2011

KLÆR OG TILBEHØR I INTERIØRET


Som jeg skrev i et tidligere innlegg så liker jeg å bruke klær og tilbehør i interiøret. På soverommet har jeg en gammel kjole hengende på veggen og de nye Vera Wang skoene på kommoden sammen med smykkene mine.




Kjolen har jeg arvet og den er et flott håndverk. Kjolen ble laget til en konfirmasjon for 70 år siden og den er rett og slett en fryd å se på.

torsdag, februar 10, 2011

GAMMEL KALENDER



I gangen har vi en gammel kalender som vi har arvet av en grandtante. Den har blitt en kjær eiendel som vi blar på hver dag slik at vi alltid har oversikt over hvilken dato det er.



 

tirsdag, februar 08, 2011

VERDENS BESTE MASCARA?



BADgal mascara har jeg brukt i flere år nå og for meg er den verdens beste mascara. Den gir flotte vipper og åpner øynene på en fantastisk måte. Jeg kjøper min i Usa, men den kan kjøpes på nettet flere steder.

KK ELSKER


I det nyeste utgaven av KK følger det med et lite tilbehørsguide til hjemmet. Og der er det bilde av Stingray stolen som jeg har blitt helt hektet på. KK anbefaler stolen og det gjør jeg også.
Det er første gang jeg har følt total avslapping i et møbel, ja jeg kunne sovnet i den også:0)
Den er stor, tar stor plass og koster mye, men jeg har funnet plass til den så nå må det bare  spares:0)





lørdag, februar 05, 2011

VERA WANG






Neiman Marcus i Las Vegas kom jeg over de vakreste ballerinaskoene jeg noensinne har sett, på et blunk var de på mine føtter og jeg var solgt. De er fra Vera Wang som lager de lekreste brudekjoler, jeg giftet meg ikke i en av hennes kjoler, men et par sko fra henne har jeg fått sikret meg. Jeg er nå forelsket i disse skoene og de står fremme til pynt på soverommet.

Å bruke klær,sko og smykker i interiøret er noe jeg liker veldig godt. Det gir personlighet til hjemmet og forteller noe om hvem som bor der.



torsdag, februar 03, 2011

HJEMME FRA LAS VEGAS




Jeg hadde en fantastisk uke i Las Vegas og det ble en del shopping, men ikke så mye interiørshopping. Jeg ble syk da jeg kom hjem, men nå er jeg på beina igjen og jeg ser frem til en fin bloggvår. Endelig har lyset kommet tilbake og jeg har kjøpt med en makrolinse slik at det blir enda mer gøy å ta bilder:0)